Sollicitatie

Bij Maki & More hebben we regelmatig plaats voor nieuwe collega’s. Je kunt bij ons aan de slag als gastvrouw, sushi-assistent of frituurkok.

Wat we zoeken

Als gastvrouw ben je het gezicht van Maki & More. Je verwelkomt klanten en helpt hen met het plaatsen of ophalen van hun bestellingen. Je geeft zo nodig advies over welke sushi de klant kan bestellen. Omdat je ook bestellingen controleert en de kassa beheert, ben je accuraat en zorgvuldig bij het afrekenen. Je geeft klanten het gevoel welkom te zijn en gezien te worden en je maakt voor hen het bezoek aan Maki & More een prettige ervaring.

Bij de kassa kan er bij enige drukte veel tegelijk op je af komen. Klanten komen binnen, de telefoon gaat, de koks leveren hun sushi bij je af. Je controleert deze bestellingen op juistheid, rekent af met klant en geeft je juiste bestelling mee. Ondertussen help je nog met het compleet maken van bestellingen, nieuwe bestellingen geef je door aan de keuken en dan gaat weer de telefoon. En daarbij hou je ook je werkplek nog netjes schoon.

Wie het leuk vindt om zelf sushi te maken, kan bij ons ook aan de slag als sushi-assistent. Onze onze ervaren chef-koks leren je alle kneepjes van het vak, zodat je zelfstandig in staat bent een groot deel van ons assortiment te rollen. Handigheid in je vingers, oog voor detail en snelheid zijn hierbij je belangrijkste eigenschappen. Je leert snel en kunt langere tijd je aandacht bij je werk houden.

In onze vestiging in Hillegersberg zoeken we een frituurkok. Je bereidt salades, makibowls, gerechten van de bakplaat, zoals yakitori en je frituurt snacks, en kip en garnalen voor in de sushi.

Wat we bieden

We werken in kleine teams, dus er is een informele sfeer. Als je enige tijd meedraait, zul je merken dat we functioneren als een gezellige familie. We stellen betrokkenheid bij ons bedrijf zeer op prijs, en geven daarvoor ook de ruimte terug om inhoudelijk mee te doen. Dat betekent dat er de mogelijkheid is om mee te denken over nieuwe producten, maandspecials of zelfs je eigen maandspecial ontwerpen.

Omdat we je helemaal voor het werk gaan opleiden, beginnen we met het minimumjeugdloon. Als je laat zien dat je vaardigheden en inzet voor ons van onmisbare waarde zijn, kan je salaris snel stijgen.

Bij de kassa werk je van 16.00 tot 20.00 uur. Op drukke dagen kan het iets later worden, op rustige dagen kun je soms eerder weg. Als je de chef-kok gaat ondersteunen met het maken van sushi, begin je om 15.00 of 16.00 uur. We zijn op alle dagen open, behalve op maandag.

Werken bij Maki & More is het ideale bijbaantje voor scholieren vanaf 16 jaar, of studenten. Ben je alleen geïnteresseerd in sushi maken? Dat kan al vanaf 15 jaar.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in en kom een dagje meedraaien om te kijken of het echt wat voor jou is.

Over Maki & More

Al meer dan 25 jaar zetten wij ons in voor het leveren van de beste culinaire belevenis. Sinds 2018 hebben we ons toegelegd op het maken van de lekkerste sushi van de beste ingrediënten. Aan het begin van de middag wordt verse vis bezorgd, die we zelf fileren en snijden. Het koken en op smaak brengen van onze sushirijst begint nog vroeger, voor het beste resultaat. En omdat sushi het lekkerst is als hij net gerold is, maken we elke bestelling vers nadat de klant heeft besteld.

Vestiging

Maki & More heeft twee vestigingen, een in Berkel Westpolder en een in Hillegersberg.

Voor welke vestiging wil je solliciteren?

Functie

Voor welke functie wil je solliciteren? Je kunt ook aangeven dat je in voor meerdere functies beschikbaar bent.

Onder andere: klanten verwelkomen, bestellingen aannemen, afrekenen, bestellingen controleren en meegeven, schoonmaken.

Assisteren van de chef-kok bij het bereiden van sushi

Warme gerechten bereiden bij de frituur en de bakplaat

Functie-eisen

In alle functies geldt dat je snel en foutloos moet kunnen werken, ook als er veel tegelijk gebeurt en de druk toeneemt. Als je bij de kassa staat om onze klanten te ontvangen is een hartelijke persoonlijkheid en een verzorgd uiterlijk belangrijk.

Geef van de volgende eigenschappen aan of je daarover beschikt.

Ik kan in een complexe omgeving meerdere zaken in de gaten houden zonder fouten te maken

Ik kan goed onder hoge druk blijven presteren zonder in paniek te raken

Ik kan makkelijk gesprekken voeren met mensen die ik niet persoonlijk ken

Ik kan me snel nieuwe dingen eigen maken en denk mee over de organisatie van het werk

Ik kom makkelijk uit mijn woorden, zowel in 'echte' ontmoetingen als via de telefoon

Ik kan neem verantwoordelijkheid voor mijn werk en kan snel zelfstandig functioneren

Ervaring

Als je geen werkervaring hebt, kun je die bij ons opdoen als je een starter bent op de arbeidsmarkt (dat wil zeggen vanaf 15 jaar). Hoe ouder je bent, hoe meer relevante werkervaring we van je verwachten.

Om bij de kassa te kunnen werken moet je minimaal 16 jaar zijn.

Eventuele werkervaring

Beschikbaarheid

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag. De werkuren die we kunnen bieden zijn meestal van 16.00 tot 20.00. Soms, op drukke dagen, kan het wat later worden. Als sushi assistent kunnen we je vragen om eerder te komen (bijvoorbeeld 15.00 uur).

Voor welke dagen ben je beschikbaar?

Motivatie

Waarom wil je bij Maki & More werken?

Wie ben je?